pondelok 31. augusta 2015
Pizza Margherita
›
Čo sa týka samotnej pizze všeobecne, niekde som sa raz dávno dočítala, že pravá pizza sa pripravuje 24 hodín, potrebuje ich na správne vyzr...
1 komentár:
Rajčinový základ na pizzu (sugo)
›
Vždy v lete, keď dozrú paradajky v záhrade, urobím si túto paradajkovú zmes. Neviem si bez nej pizzu ani predstaviť. V zime ju nahrádzam lú...
štvrtok 27. augusta 2015
Slivkové knedle
›
Mňam, mňam...aspoň raz v roku a to v čase dozrievania sliviek musia byť na obed. Suroviny: 600 g zemiakov, 400 g polohrubej múky, 5 P...
5 komentárov:
pondelok 17. augusta 2015
Tekvicový prívarok (polievka)
›
Vždy v lete sa teším nato, že uvarím z domácej tekvice prívarok. Mám ho veľmi rada. Horúce a suché tohoročné dni neprajú takmer ničomu v naš...
3 komentáre:
Cestoviny so zeleninou
›
Ostali nám z obeda uvarené cestoviny, omáčka s mäskom sa zjedli, a pretože mi ich bolo ľúto vyhodiť, použila som ich v kombinácii so zelen...
1 komentár:
‹
›
Domov
Zobraziť webovú verziu