sobota 30. januára 2016
Bryndzová nátierka
›
Slovenská bryndza je prírodný biely, jemne roztierateľný zrejúci syr s ojedinelými krupičkami, vyrobený tradičným spôsobom - mletím vyzreté...
1 komentár:
streda 20. januára 2016
Rybacia nátierka
›
Dnes ľahká večera. Hriankovač už pečie hrianky, nátierka hotová, ovocný čaj uvarený môžeme sa pustiť do jedenia....😊 Suroviny: 1 kon...
1 komentár:
sobota 16. januára 2016
Syrová nátierka
›
Nátierka sa dá urobiť z rôznych surovín. Výhodou je, že sa pripraví rýchlo a použité suroviny sa dajú skombinovať na veľa spôsobov. Syr je ...
6 komentárov:
utorok 29. decembra 2015
›
5 komentárov:
pondelok 21. decembra 2015
Hriešne rezy
›
Možno sa ešte niekomu zíde recept a ak nie teraz na Vianoce, tak na inú príležitosť. Ja som už dlho pokukovala po tomto zákusku, až som ho...
3 komentáre:
‹
›
Domov
Zobraziť webovú verziu