moje záľuby...
sobota 30. januára 2016

Bryndzová nátierka

›
Slovenská bryndza je prírodný biely, jemne roztierateľný zrejúci syr s ojedinelými krupičkami, vyrobený tradičným spôsobom - mletím vyzreté...
1 komentár:
streda 20. januára 2016

Rybacia nátierka

›
Dnes  ľahká večera. Hriankovač už pečie hrianky, nátierka hotová, ovocný čaj uvarený môžeme sa pustiť do jedenia....😊 Suroviny: 1 kon...
1 komentár:
sobota 16. januára 2016

Syrová nátierka

›
Nátierka sa dá urobiť z rôznych surovín. Výhodou je, že sa pripraví rýchlo a použité suroviny sa dajú skombinovať na veľa spôsobov. Syr je ...
6 komentárov:
utorok 29. decembra 2015

›
5 komentárov:
pondelok 21. decembra 2015

Hriešne rezy

›
Možno sa ešte niekomu zíde recept a ak nie teraz na Vianoce, tak na inú príležitosť. Ja som už dlho pokukovala po tomto  zákusku, až som ho...
3 komentáre:
‹
›
Domov
Zobraziť webovú verziu
Moja fotka
Eva Boťanská
Zobraziť môj úplný profil
Používa službu Blogger.