Výborný dezert, veľmi jednoduchý na prípravu a vždy inej chuti podľa použitého ovocia.
Suroviny: 250 g jemného tvarohu, 200 ml smotany na šľahanie, 2 vanilkové cukry, cukor podľa chuti.
Suroviny: 250 g jemného tvarohu, 200 ml smotany na šľahanie, 2 vanilkové cukry, cukor podľa chuti.
Postup: Suroviny dobre rozšľahám ponorným mixérom na hustý hladký krém.
Hotový dávam do pohárikov a podľa chuti zdobím ovocím (jahodami, banánom...) chuť sa dá vylepšiť aj kakaom alebo rozpustenou čokoládou.
Hotový dávam do pohárikov a podľa chuti zdobím ovocím (jahodami, banánom...) chuť sa dá vylepšiť aj kakaom alebo rozpustenou čokoládou.
Táto maškrta je skutočne skvelá, už niekoľkokrát som ju robil a mala úspech nielen v našej rodine, ale aj u náhodných návštev. Všetkým to chutilo.
OdpovedaťOdstrániťSlavo