nedeľa 6. mája 2012
Jahodová a banánová maškrta
›
Výborný dezert, veľmi jednoduchý na prípravu a vždy inej chuti podľa použitého ovocia. Suroviny: 250 g jemného tvarohu, 200 ml smotany...
1 komentár:
Slané pečivo
›
Suroviny na drobné pečivo: 250 g polohrubej múky, 250 g Palmarínu, 250 g jemného tvarohu, 1 vajce, soľ, celá rasca. Suroviny na pagáči...
1 komentár:
piatok 4. mája 2012
Sypaný koláč
›
Výborný koláč pripomínajúci chuťou tvarohovú štrúdľu. Pečiem ho už vyše tridsať rokov. Príprava je rýchla. Suroviny: 7,5 dl hrubej múky ...
Výborné rožteky
›
Krehké rožteky chutia výborne s orechovou, makou ale aj lekvárovou plnkou. Suroviny: 500 g hladkej múky špeciál, 300 g Palmarínu, 2,5 d...
2 komentáre:
štvrtok 3. mája 2012
Venčeky
›
Za recept na tieto venčeky som vďačná bývalej kolegyninej mamičke. Pečiem podľa neho už vyše 30 rokov. Pri ich pečení si vždy na tetu spom...
3 komentáre:
‹
›
Domov
Zobraziť webovú verziu