Suroviny: 1 lístkové cesto, 200 ml mlieka, 1 vanilkový pudingový prášok, 1 vanilkový cukor, 3 PL kryštálového cukru, 1 KL škorice, 2-3 jabĺčka, hrozienka, vajíčko na potretie, nasekané orechy .
Postup: Uvarila som puding z mlieka, cukru a pudingového prášku. Kým sa chladil, očistila som jabĺčka a pokrájala na menšie kúsky.
Lísktové cesto, mala som chladené kúpené, som rozložila aj s papierom hneď na plech. Naznačila som si tretiny a do strednej som dala vychladnutý puding. Na puding som rozložila jabĺčka, posypala som ich škoricou, trochou cukru, orechami a hrozienkami. Bočné cesto z jednej aj druhej strany som nakrájala asi na 2-3 cm pásy smerom k stredu - k plnke. Na koncoch som cesto preložila smerom k plnke - uzavrela som a nakrojené pásy som prekladala cez plnku krížom cez seba.
Závin som potrela rozšľahaným vajíčkom a posypala som orechami. Piekla som pri teplote 180 stupňov 25-30 minút do zlata. Hotovú vychladnutú štrúdľu som posypala práškovým cukrom.
Lísktové cesto, mala som chladené kúpené, som rozložila aj s papierom hneď na plech. Naznačila som si tretiny a do strednej som dala vychladnutý puding. Na puding som rozložila jabĺčka, posypala som ich škoricou, trochou cukru, orechami a hrozienkami. Bočné cesto z jednej aj druhej strany som nakrájala asi na 2-3 cm pásy smerom k stredu - k plnke. Na koncoch som cesto preložila smerom k plnke - uzavrela som a nakrojené pásy som prekladala cez plnku krížom cez seba.
Závin som potrela rozšľahaným vajíčkom a posypala som orechami. Piekla som pri teplote 180 stupňov 25-30 minút do zlata. Hotovú vychladnutú štrúdľu som posypala práškovým cukrom.
Takto vyzerala štrúdla pred pečením