Čo môže byť lepšie ako jahody so šľahačkou, pozná to hádam každý ale keď sa šľahačka vylepší ešte aj kyslou smotanou, je to iná chuť.
Suroviny: jahody, práškový cukor, vanilkový cukor, kyslá smotana, šľahačková smotana.
Suroviny: jahody, práškový cukor, vanilkový cukor, kyslá smotana, šľahačková smotana.
Postup: Jahody som zasypala cukrom a ponorným mixérom rozmixovala.
Vyšľahala som šľahačkovú smotanu.
Do kyslej smotany som primiešala podľa chuti cukor a jeden vanilkový cukor.
Obidve hmoty som zmiešala.
A už som len do pohára vrstvila - rozmixované jahody so smotanovo-šľahačkovým krémom.
Vyšľahala som šľahačkovú smotanu.
Do kyslej smotany som primiešala podľa chuti cukor a jeden vanilkový cukor.
Obidve hmoty som zmiešala.
A už som len do pohára vrstvila - rozmixované jahody so smotanovo-šľahačkovým krémom.
Evka, môžem poprosiť jeden pohár? Teda úžasne vyzerajú, krásne foto!!!.... a ja tu teraz slintám :-))
OdpovedaťOdstrániťďakujem za pochvalu a hlavne čo sa týka toho foto :))) keby si dnes dobehla tak by sa ti ešte jeden pohár ušiel ale už nie je zjedla som ho...:(((
OdpovedaťOdstrániťškoda :-P
OdstrániťNádherné , určite vyskúšam :-)
OdpovedaťOdstrániťďakujem...budem rada...
OdpovedaťOdstrániťInspirovala si ma obrázkom a na víkend som urobila tieto pohare lebo mám veľa jahodovej drene v mrazáku...maskrtka to je velika a zalizovali sme sa že až ...papa
OdpovedaťOdstrániťMarienka, aj u nás je obľúbená, robila som aj s malinami, tiež dobré, ale jahody sú jahody :-) pekný deň
Odstrániť