pondelok, 4. júna 2012

Jahodová maškrta II.

Čo môže byť  lepšie ako jahody so šľahačkou, pozná to hádam každý ale keď sa šľahačka vylepší ešte aj kyslou smotanou, je to iná chuť.

Suroviny: jahody, práškový cukor, vanilkový cukor, kyslá smotana, šľahačková smotana.

Postup: Jahody som zasypala cukrom a ponorným mixérom rozmixovala. Vyšľahala som šľahačkovú smotanu. Do kyslej smotany som primiešala podľa chuti cukor a jeden vanilkový cukor. Obidve hmoty som zmiešala. 
A už som len do pohára vrstvila - rozmixované jahody so smotanovo-šľahačkovým krémom.


5 komentárov:

  1. Evka, môžem poprosiť jeden pohár? Teda úžasne vyzerajú, krásne foto!!!.... a ja tu teraz slintám :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ďakujem za pochvalu a hlavne čo sa týka toho foto :))) keby si dnes dobehla tak by sa ti ešte jeden pohár ušiel ale už nie je zjedla som ho...:(((

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné , určite vyskúšam :-)

    OdpovedaťOdstrániť