pondelok, 4. júna 2012

Jahodová maškrta II.

Suroviny: jahody, práškový cukor, vanilkový cukor, kyslá smotana, šľahačková smotana
Postup: Jahody som zasypala cukrom a ponorným mixérom rozmixovala. Vyšľahala som šľahačkovú smotanu a  kyslú smotanu s vanilkovým cukrom a podľa chuti aj s práškovým cukrom. Obidve hmoty som zmiešala. A už som len do pohára vrstvila - rozmixované jahody so smotanovo-šľahačkovým krémom.


5 komentárov:

  1. Evka, môžem poprosiť jeden pohár? Teda úžasne vyzerajú, krásne foto!!!.... a ja tu teraz slintám :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ďakujem za pochvalu a hlavne čo sa týka toho foto :))) keby si dnes dobehla tak by sa ti ešte jeden pohár ušiel ale už nie je zjedla som ho...:(((

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné , určite vyskúšam :-)

    OdpovedaťOdstrániť