streda, 20. januára 2016

Rybacia nátierka

Dnes  ľahká večera. Hriankovač už pečie hrianky, nátierka hotová, ovocný čaj uvarený môžeme sa pustiť do jedenia....:)

Suroviny: 1 konzerva rýb v oleji, (ja najradšej používam drveného tuniaka alebo sardinky), 3 PL masla alebo nátierky, 2 trojuholníky taveného syra, nadrobno nakrájaná cibuľka, soľ, 1-2 KL horčice.

Postup: V miske som vymiešala maslo so syrom, pridala som už rozdrveného tuniaka, nadrobno nakrájanú cibuľku, horčicu a soľ. Všetko som premiešala.
Nátierka hotová raz - dva.

Dobrú chuť!


1 komentár:

  1. Evka, tak si sa dala na nátierky! Mám rada aj túto, veruže som ju dávno nerobila, díki za pripomenutie, zajtra večer robím :-)))
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť