Suroviny: 250-300 g malín (môžu byť aj mrazené), 3 KL Zlatého klasu, 2 jemné krémové tvarohy (500 g), 2 šľahačkové smotany, 3-4 PL práškového cukru, alebo podľa chuti, 1 vanilínový cukor, 1 želatinový stužovač Dr. Oetker, piškóty, malinový sirup, kakao alebo granko.
Postup: Pripravila som si tortovú formu.
Dno aj boky som vystlala potravinovou fóliou. Na dno aj boky som uložila okrúhle piškóty.
Maliny som varila-dusila s cukrom (podľa chuti), pridala som Zlatý klas a miešala som chvíľu kým masa zhustla tak, aby sa dala natrieť.
Nechala som vychladnúť.
Zmiešala som tvarohy, cukor, vanilínový cukor, šľahačkové smotany a šľahala som na hustý krém.
Pripravila som želatínový stužovač podľa návodu na obale a primiešala som ho k tvarohovo-smotanovému krému.
Dno aj boky som vystlala potravinovou fóliou. Na dno aj boky som uložila okrúhle piškóty.
Maliny som varila-dusila s cukrom (podľa chuti), pridala som Zlatý klas a miešala som chvíľu kým masa zhustla tak, aby sa dala natrieť.
Nechala som vychladnúť.
Zmiešala som tvarohy, cukor, vanilínový cukor, šľahačkové smotany a šľahala som na hustý krém.
Pripravila som želatínový stužovač podľa návodu na obale a primiešala som ho k tvarohovo-smotanovému krému.
Piškóty na dne formy som pokvapkala sirupom, natrela som malinovým rôsolom.
Na to som vyliala tvarohový krém. Poukladala som ešte maliny a vrch som posypala grankom a kakaom.
Tortu som dala na niekoľko hodín do chladničky aby stuhla.
Na to som vyliala tvarohový krém. Poukladala som ešte maliny a vrch som posypala grankom a kakaom.
Tortu som dala na niekoľko hodín do chladničky aby stuhla.