štvrtok, 10. mája 2012

Anjelský perník

Suroviny: (hrnček 250 ml)    2 hrnčeky hladkej múky, 1 hrnček polohrubej múky, 2 hrnčeky mlieka, 1 hrnček oleja, 1 a 1/2 hrnčeka cukru, 1 čokoládový puding-prášok, 1 prášok do perníka, 1 prášok do pečiva, 1 vanilkový cukor, 2 vajcia, 3 PL kakaa, 3 PL lekváru (slivkový je dobrý), 1 KL škorice, hrsť nasekaných orechov a hrozienok.


Postup: Zvlášť zmiešam sypké a tekuté suroviny. Tekuté suroviny rozšľahám a prilejem k sypkým, dobre premiešam a vylejem na plech vyložený papierom na pečenie. Upečiem pri teplote 180 stupňov C. Vychladnutý perník polejem čokoládovou polevou.


1 komentár:

  1. nádherné foto, ako z katalógu a perník vyzerá úžasne, mňam :-) Evka, páči sa mi u teba, viem, viem opakujem sa, ale je to tak! :-))))

    OdpovedaťOdstrániť