štvrtok, 10. mája 2012

Trasená torta mandarinková

Suroviny na korpus: 3 vajíčka, 150 g kryštálového cukru, 120 g polohrubej múky, trochu prášku do pečiva, 2 PL oleja.
Postup: Vyšľahám vajíčka s cukrom do hustej peny, pomaly zašľahám  olej,  pridám  zľahka múku zmiešanú s práškom. Cesto vylejem  do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy. Pečiem pri teplote 175 stupňov C asi 20 minút.
Na vychladnutý korpus, ktorý nechám vo forme nalejem krém, ozdobím šľahačkou a ovocím a dám stuhnúť do chladničky.
Krém: 2 šľahačkové smotany, 2 mandarinkové kompóty, 2 vanilkové pudingy Olé bez varenia, 1 vanilkový cukor.
Všetky suroviny na krém  dám do misky, ktorá sa dá dobre uzatvoriť, používam misku kysku. Zatvorím a miskou trasiem kým sa všetky suroviny v nej nezmiešajú a nezhustnú. 




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára