Čo môže byť lepšie ako jahody so šľahačkou, pozná to hádam každý ale keď sa šľahačka vylepší ešte aj kyslou smotanou, je to iná chuť.
Suroviny: jahody, práškový cukor, vanilkový cukor, kyslá smotana, šľahačková smotana.
Suroviny: jahody, práškový cukor, vanilkový cukor, kyslá smotana, šľahačková smotana.
Postup: Jahody som zasypala cukrom a ponorným mixérom rozmixovala.
Vyšľahala som šľahačkovú smotanu.
Do kyslej smotany som primiešala podľa chuti cukor a jeden vanilkový cukor.
Obidve hmoty som zmiešala.
A už som len do pohára vrstvila - rozmixované jahody so smotanovo-šľahačkovým krémom.
Vyšľahala som šľahačkovú smotanu.
Do kyslej smotany som primiešala podľa chuti cukor a jeden vanilkový cukor.
Obidve hmoty som zmiešala.
A už som len do pohára vrstvila - rozmixované jahody so smotanovo-šľahačkovým krémom.