štvrtok 6. septembra 2012

VĎAKA ZA OCENENIE





Keď som si začala pred pár mesiacmi  vytvárať  blog myslela som si, že budem jeho jedinou návštevníčkou. Vlastne nie... vedela som, a verila tomu, že budeme dve... tou druhou že bude moja super kamoška Ivka. (Ywett)

Aké však bolo moje prekvapenie, keď som uvidela,  že blog objavili a  sledujú aj iní. Veľmi som sa potešila  a som rada  každému,  čo i len krátkemu nahliadnutiu kohokoľvek,  veľmi si to vážim.  Vôbec som však netušila,  že môžem za blog dostať aj  nejaké ocenenie...A stalo sa...  prekvapilo ma to a ešte viac  potešilo...:)))

Ocenenie mi udelili:

Sonia - jej krásne  recepty, doplnené zaujímavými fotkami...nádherné zábery z jej ciest mi vyrážajú dych a vďaka nim môžem spoznať krásne miesta, kde sa určite nikdy nedostanem. unavenavarecka.blogspot.sk

Ywett - "kráľovná rolád" a nielen rolád...výborné recepty, vždy bezchybne spracované a  nádherne nafotené...  * ywettrecepty.blogspot.sk

                                                                      Ďakujem!

Teraz by som ja mala udeliť toto ocenenie piatim blogom a to je pre mňa zatiaľ problém...
Tie čo dali ocenenie mne už boli ocenené a ostatné  ktorých  blogy sledujem už tiež ocenenie dostali. Poruším veľmi pravidlá ak toto ocenenie udelím neskôr?  


 
Pravidlá vravia, že:

- na svojom blogu nechám odkaz na osobu, ktorá mi ocenenie udelila
- vyberiem 5 blogov, ktoré nemajú viac ako 200 sledujúcich a chcem oceniť
- nominovaným blogerom zanechám správu o ocenení na ich blogu, aby vedeli, že som ich  o   ocenila
- toto ocenenie vyvesím na svojom blogu








3 komentáre:

  1. Evička gratulujem a teším sa s tebou . Tvoj blog je aj pre mňa inšpirujúci , máš veľmi dobré recepty a pekný blog . Veľa som sa tu podozvedala :-) naučila hlavne o bylinkách . Tvoje ocenenia si zaslúžiš ďakujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne a som rada, že sa ti u "mňa" páči, veď aj ja chodím k tebe veľmi rada na návštevu...:)))

      Odstrániť
  2. Milá Evka, teším sa spoločne s Tebou a veľmi pekne ďakujem za Tvoje milé slová a prajem, nech sa ti stále tak krásne a dobre darí ♥ Ešte raz gratulujem! :-))

    OdpovedaťOdstrániť