štvrtok, 6. februára 2014

Rezance s tvarohom

Dnešný obed :))   Jednoduché, rýchle a chutné jedlo, ako ho robím ja?

Suroviny: (množstvá prispôsobiť podľa počtu stravníkov)
Široké rezance - kúpené alebo doma urobené, hrudkový tvaroh, olej, slaninka podľa chuti, cibuľka, soľ, mlieko, kyslá smotana.

Postup: Dám si variť rezance. Kým sa uvaria, na oleji opražím nadrobno nakrájanú slaninku, v polovici praženia pridám nadrobno nakrájanú cibuľku a pražím do zlatista. ( Ak robím rezancov viac, slaninkovo-cibuľkový základ zriedim trochou mlieka aby neboli rezance suché,  nechám prejisť varom.)
Uvarené rezance scedím, dám do misky, pridám tvaroh a slaninku s cibuľkou, ochutím soľou a na tanieri kyslou smotanou. 
Hotovo!

Dobrú chuť :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára