Vylepšená chuť pudingu o kakaovú šľahačku a ananás...
Suroviny: 1 šľahačková smotana, 2 PL kaka, 2 PL kyštálového cukru, ananásový kompót (565 g), mlieko, 2 vanilkové pudingy, 1 vanilkový cukor, 2-3 PL kryštálového cukru.
Suroviny: 1 šľahačková smotana, 2 PL kaka, 2 PL kyštálového cukru, ananásový kompót (565 g), mlieko, 2 vanilkové pudingy, 1 vanilkový cukor, 2-3 PL kryštálového cukru.
Postup: Šľahačkovú smotanu som vyliala do kastrólika, pridala som kakao a cukor. Za stáleho miešania som priviedla k varu a keď sa všetky suroviny spojili, cukor bol rozpustený odstavila som a nechala vychladnúť.
Potom som odložila do chladničky.
Na druhý deň som vyšľahala na krém.
Potom som odložila do chladničky.
Na druhý deň som vyšľahala na krém.
Z ananásového kompótu som zliala šťavu. Bolo jej 200 ml. Do šťavy som zamiešala pudingové prášky.
Dala som variť 800 ml mlieka s 3 PL kryšťálového cukru a vanilkovým cukrom (podľa množstva šťavy treba doplniť mliekom do 1 litra).
Do vriaceho mlieka som priliala šťavu s pudingovým práškom a varila som do husta.
Puding som odstavila a primiešala som k nemu na kúsky nakrájaný ananás.
Puding som rozdelila do pohárov a nechala som ho vychladnúť. Potom som rozdelila kakaovú šľahačku.
Dala som variť 800 ml mlieka s 3 PL kryšťálového cukru a vanilkovým cukrom (podľa množstva šťavy treba doplniť mliekom do 1 litra).
Do vriaceho mlieka som priliala šťavu s pudingovým práškom a varila som do husta.
Puding som odstavila a primiešala som k nemu na kúsky nakrájaný ananás.
Puding som rozdelila do pohárov a nechala som ho vychladnúť. Potom som rozdelila kakaovú šľahačku.